Proiectul "Prieteni, zambete si daruri - partea II" doreste sa ajute persoanele sau familiile nevoiase. Exista multe persoane in mod special in mediul rural care au un trai sarac si cu multe nevoi. Una din activitatile proiectului a constituit-o distribuirea de alimente pentru persoanele varstnice sau aflate în nevoie de pe raza orasului Comanesti. Aceste categorii de persoane au constituit grupul tinta. Cu banii castigati din desfasurarea activitatilor din prima parte a acestui proiect desfasurat in decembrie 2016 s-au achizitionat alimentele necesare unei familii nevoiase pentru a asigura pentru o perioada hrana necesara a persoanelor din grupul tinta. Obiectivul principal este ajutarea persoanelor si familiilor nevoiase cu alimente achiztionate din banii stransi prin vanzarea cartilor si a donatiilor. Proiectul va fi implementat in orasul Comanesti.

Obiectivul principal este reprezentat de maximizarea contributiei persoanelor prin voluntariat la dezvoltarea durabila a activitatilor de ajutorare si  distribuirea de alimente pentru persoanele varstnice sau aflate în nevoie de pe raza orasului Comanesti.

Rezultate: Au fost ajutate prin implicarea in activitatile propuse de proiect cat si prin rezultatul proiectului aproximativ 25 de persoane in nevoie de pe raza orasului Comanesti. Persoanele ajutate reprzinta toate categoriile de varsta de la copii pana la batrani.

Parteneri: Crucea Rosie - Comanesti si Asociatia Suflete Libere

Stadiul proiectului: finalizat

Perioada desfasurarii: 13.04.2017

Valoare proiect: 500 lei