Proiectul propus doreste sa ajute persoanele sau familiile nevoiase. Exista multe persoane in mod special in mediul rural care au un trai sarac si cu multe nevoi. O carte vanduta poate produce fonduri pentru a indeplini nevoi esentiale ale unor persoane sau familii incluse in aceasta categorie. Cu banii castigati din desfasurarea acestui proiect se pot achizitiona lucrurile necesare unei familii nevoiase pentru a avea un trai decent. Obiectivul principal este ajutarea persoanelor si familiilor nevoiase cu bunuri achiztionate din banii stransi prin vanzarea cartilor. Proiectul va fi implementat in orasul Comanesti.

Obiectivul principal este reprezentat de maximizarea contributiei persoanelor prin voluntariat la dezvoltarea durabila a activitatilor de ajutorare si sprijinirea persoanelor in nevoie pe tot parcursul anului.

Rezultate: Au fost ajutate prin implicarea in activitatile propuse de proiect cat si prin rezultatul proiectului aproximativ 100 de persoane in nevoie de pe raza orasului Comanesti. Persoanele ajutate reprzinta toate categoriile de varsta de la copii pana la batrani.

Partener: Asociatia Suflete Libere

Stadiul proiectului: finalizat

Perioada desfasurarii: 14.12.2016 - 24.12.2016