Toamna a sosit cu o veste excelenta pentru Asociatia Tholus si partenerii sai!

În parteneriat cu @Centrul Phronesis demaram proiectul DigiThol, proiect finantat prin programul @Start ONG, lansat de @Kaufland Romania si implementat de @Asociatia Act for Tomorrow.

 
În ce consta DigiThol?

Ne este extrem de aproape aceasta lume digitala si, de cele mai multe ori, fiindca nu stim legile dupa care functioneaza ne poate rani pe noi si pe copiii nosri.

Prin DigiThol propunem copiilor cu vârsta cuprinsa între 6 si 14 ani doua ateliere despre lumea digital? în care tram azi. În cadrul Atelierelor desfasurate în parteneriat cu Centrul Educational Phronesis acestia vor putea sa-si cunoasca si dezvolte cunostintele si abilitatile digitale într-un cadru organizat si asistat.

Scop?

Mai exact, prin atelierele practice, dorim sa evidentiem regulile ce tin de folosirea spatiului online dar, mai ales, de protejarea identitatii, informatiilor si a integritatii copiilor nostri. Apoi vom încerca adaptarea abilitatilor copiilor pentru a putea profita de aplicatiile software cât si hardware. De la Microsoft Word pâna la Adobe Photoshop, copiii vor învata cum sa foloseasca aplicatiile la moda, în folosul si nu în detrimentul lor.
 
#StartONG #ImplicareaFaceDiferenta #KauflandRomania #ActforTomorrow #Tholus #EducatieCuSuflet #InteligentaAplicat?